Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via StedenDating.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Door toeval een bekende tegen gekomen op de site. Na enkele chats leek het te klikken. We hebben wat afgesproken, en ook dat klikte. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Sjaak & Grietje
Inderdaad...gevonden! Na een paar van elkaars berichten te hebben gelezen volgde al snel telefonisch contact. Het voelde voor ons allebei hetzelfde, het voelde goed. Door dagen achtereenvolgens met elkaar gebeld te hebben, kwamen wij er snel achter dat wij serieus genoeg waren en spraken we een datum af voor een date. Een dag voor de eerste ontmoeting hadden wij op onze relatie al bekend gemaakt. Zo zeker waren wij. De date verliep zoals wij verwachten en de tijd vloog voorbij. Er viel geen moment van stilte..jawel even, op het bankje bij het water...kijkend naar de lichtjes aan de overkant. Dit moment was zo bijzonder en zal ons altijd bij blijven. Een moment van het bestaat dus echt...echte liefde. Zo fijn om te voelen en te kunnen delen met elkaar. Dit is voor altijd!
Jan & Lan
We hebben maar heel kort gechat hier op de site. Toen hebben we telefoonnummers uitgewisseld en al gauw een date gepland. Een heerlijk avondje bioscoop gedaan. Was een zeer geslaagd avondje en we zijn nu heel gelukkig met elkaar. Hij kan gelukkig ook heel goed overweg met mijn dochtertje uit mijn vorige relatie. We zijn nul bezig met plannen te maken om te gaan samenwonen.
Anja & Marco
Ik heb op deze site mijn grote liefde gevonden. Wij zijn erg gelukkig samen, hij 67 jaar en ik 64 jaar. Dank u voor de medewerking.
Will & Antoon
ik heb Marco hier leren kennen en we hebben het fijn samen na een moeilijke start. Maar nu hebben wij elkaar gevonden en bouwen we rustig aan een toekomst samen. Hij neemt mij zoals ik ben en wij zijn heel blij met elkaar.
Marijke & Marco
Ik heb inderdaad iemand leren kennen via deze site maar het is nog heel pril. De toekomst zal het uit moeten maken of het de juiste klik is maar we hebben allebei goede hoop. We zijn allebei vijf jaar weduwe en weduwnaar dus we hopen de liefde weer gevonden te hebben.
Tiny & Ben
Heb zeker op deze site een lieve man ontmoet waar ik Kerst en Oudejaar mee heb gevierd en waarmee ik hoop het restje leven wat we nog hebben, samen door te brengen. Dit jaar is voor mij grandioos van start gegaan!
Ella & Christ
Na één ontmoeting was het duidelijk dat wij met elkaar verder wilden. Vervolgens is er een intensief contact ontstaan. Veel bellen en samen allerlei dingen doen. Er is in korte tijd een hele fijne band ontstaan. We zijn, ondanks onze leeftijd, heel verliefd op elkaar geworden en kunnen niet meer zonder elkaar. Vanaf nu hebben we een LAT-relatie. Gelukkig kunnen we ons geluk delen met onze wederzijdse kinderen.
Cor & Mieke
Ik zocht een vrouw die van motorrijden zwemmen en duiken houdt met een avontuurlijk karakter. Maar zij bleek daarnaast ook een heel fijn karakter te hebben. Wij zijn gelukkig met elkaar en blij dat wij elkaar hebben gevonden via uw datingsite.
Fred & Willy
Successverhaal van Joop & Els
Jazeker, de ware gevonden! Bij de eerste date was de klik meteen aanwezig, onvoorstelbaar veel overeenkomsten. Nu na 1 jaar de date over gedaan, alles in de herhaling. Ook het jaar evalueren, dit was hartverwarmend en emotioneel. Conclusie; ronde 2 in september voor het eerst op vakantie, ronde 3 is trouwen. Jazeker, trouwen. Als bloemsierkunstenaar maak ik zelf ons bruidsboeket.
Joop & Els
Via jullie site heb ik een lieve leuke vrouw leren kennen. Ik zag haar daarop en dacht "leuke vrouw". Ik heb een ontmoeting geregeld en het klikte tussen ons. Sinds twee maanden zijn wij gelukkig met elkaar en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij hebben het prima met elkaar en danken jullie daarvoor.
Nico & Sieta
Ik had me aangemeld omdat ik benieuwd was hoe zoiets gaat. Internetdaten was eigenlijk niet mijn ding maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik wilde er eigenlijk mee stoppen en toen kreeg ik een chat die anders over kwam dan andere die ik kreeg. Ik heb daar op gereageerd en na 5000 chat berichten ongeveer hebben we afgesproken. Er was meteen een klik en vanaf die dag zijn we bijna altijd bij elkaar. We hebben elkaar gevonden en het voelt heel goed. Bedankt!
Fred & Jolanda
Successverhaal van Christien & Cees
We kennen elkaar nu acht dagen... even wennen nog! Maar gaat goed op dit moment zien we wel wat eruit komt. Ik hoop samen oud te worden en veel leuke dingen samen te doen.
Christien & Cees
Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven. Na drie maanden op de site nog steeds geen wondertje. Er was er echter één die vanaf het moment dat ik mijn profiel op de site had gezet om me heen bleef hangen. Af en toe kwam er eens een berichtje, natuurlijk kreeg hij er dan één terug. Dat was leuk! Begon er naar uit te kijken! Maar pas toen ik een beetje was uitgespeeld kwam Dick echt op de proppen. Goede jachttechniek; omsingelen, insluiten en inpakken! Uiteindelijk hebben we elkaar ontmoet in zijn woonplaats en toen ik daar op het station in zijn ogen keek was ik verloren en hij ook! We gaan serieus werken aan een toekomst samen en kunnen ons geluk niet op! Ik kan alleen maar zeggen; dank jullie wel en aan de andere deelnemers; evenveel succes!
Marion & Dick
Ik kan het iedereen aanbevelen. Een leuke en makkelijke site waar je een man of vrouw kunt vinden. Ik heb mijn partner gevonden en ben jullie dankbaar. We hebben nog geen foto van ons maar we zijn heel blij met jullie en bedanken jullie perfecte site. Ga zo door in de toekomst!
Rene & Rina
Via deze website kwam ik in contact met een heel leuke dame. Eerst nam ik het niet te serieus maar al snel, nadat we zijn gaan bellen, bleek dat we een heel leuke klik hebben. Nu zijn we smoorverliefd en gaan we de feestdagen samen doorbrengen! Spannend...
Bart & Bolanle
Successverhaal van Piet & Gertie
Via uw site heb ik een leuke en lieve vrouw ontmoet. Nadat ik mij had aangemeld en alle in mijn woonplaats beschikbare dames had aangeklikt, was zij de eerste die reageerde op mijn advertentie. Op mijn vraag waar ze woonde bleek ze 300 meter bij mij vandaan te wonen. Na dagelijks via de site elkaar iedere avond kort gesproken te hebben, heb ik haar uitgenodigd om samen te gaan wokken. ik haalde haar af van huis, bij de eerste aanblik
stond ze mij direct aan. Later bleek het ook van haar kant te klikken. Vooral het eten trok haar erg aan. Dus dat de liefde van de man door de maag gaat telt niet alleen voor mannen. Zij kan er ook wat van! Nu eten we iedere avond gezellig samen en bouwen zo eerst een hele hechte vriendschap op. Als de avond om is slapen we weer in ons eigen bed en dat bevalt ons prima.
Piet & Gertie
Ik heb de liefde van mijn leven gevonden op deze site. Het is nu pas 4 weken en dus nog erg pril maar, we hebben al heel veel leuke uitstapjes gemaakt. Mijn kinderen vinden hem ook erg leuk samen vieren we de kerst. Ik ben smoor verliefd.
Ingrid & Philip
Ik reageerde op iemand uit de omtrek, want je wilt het liefste natuurlijk iemand uit de buurt. Maar ja ze stond onder Hoorn maar woonde in Medemblik. Vanaf Volendam is het een half uur rijden. Dit is prima te doen. Mijn vriendin heeft 2 meiden van 3 en 8 jaar en daarom zagen wij elkaar in het begin eerst 1 keer per week. Nu ik ook kennis gemaakt heb met de kinderen gaan we mekaar al meer zien en doen ook leuke dingen met de kinderen. Dankzij deze site ben ik eindelijk een leuke partner tegengekomen en we zijn nu al 4 maanden samen. Ik vind het een aanrader voor iedereen want rond je 40ste kom je toch niemand meer tegen in het uitgaansleven.
Kees & Angela
We hebben elkaar gevonden bij jullie op de site. We zijn allebei erg verliefd geworden. We zijn nu nog steeds aan daten. Niels is zelfs een dag van vakantie terug gekomen, omdat hij me wou zien! We hebben het er over om te gaan samenwonen, maar eerst nog even flink genieten samen. Ik ben helaas nu aan het werk maar over drie maanden gaan we samen op vakantie. Dank je wel namens ons allebei.
Albertine & Niels
Wij zijn inmiddels een leuk stel en hadden niet gedacht dat het zo leuk kon zijn op onze leeftijd. Voor de oudere onder ons; Blijf zoeken! Vriendelijke groet van het verliefde stel.
Matty & Arnold
Ik had nooit meer verwacht een man te vinden via internet. Na heel veel dates en veel teleurstellingen heb ik eindelijk een man gevonden die echt en oprecht voor mij wil gaan! Ik hoop dat nog meer mensen het geluk hier mogen vinden! Dank dat jullie bestaan!
Noor & Peter
Successverhaal van Joke & Frank
Na op verschillende datingsites gestaan te hebben zag ik de advertentie van deze site. Ik besloot het twee weken te proberen. Na drie dagen kwam ik erachter dat je kon zien wie er je profiel had bekeken. In die lijst zag ik Frank. Leuke vent om te zien, woonde niet te ver weg en hij zocht ook een serieus contact. Na het eerste contact op de site te hebben gelegd, hebben we twee weken elke dag gemaild. In de tweede week hebben we elkaar ook aan de telefoon gesproken en smsjes gestuurd. Het tweede weekend was het tijd voor de eerste date. Die date heeft 13 uur geduurd. Ik ben hoteldebotel verliefd, eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Het is een fantastische en lieve man die mij heel gelukkig maakt. Elk moment dat we niet bij elkaar zijn doet zeer. A match made in heaven, hij is dé man voor mij. Dit wens ik iedereen toe.
Joke & Frank
Mijn succes verhaal op de site is begonnen met een gezellige chat sessie met een hele leuke vrouw die ik na een gezellig filmpje beter heb leren kennen. Na een leuke chat ervaring en een date zijn we nu samen aan een leuke toekomst bezig. Echt de moeite waard om lid te zijn op deze site, er is altijd wel iemand waar je een match mee hebt. Proberen zou ik zeggen, het is echt de moeite waard.
Armand & Rianka
Mijn moeder had voor mij een profiel geopend die ik zelf voor de rest had ingevuld. Ik heb er eigenlijk weinig naar gekeken en na een jaar kwam ik erachter dat ik nog steeds ingeschreven stond wat ik niet wist. Met het verwijderen van mijn profiel kwam er een foto voorbij van Rene, een man die binnen een straal van 10 km bij mij vandaan woont.
Hij straalde enorm op de foto en ik heb hem alleen een berichtje gestuurd van: Joh wat een leuke uitstraling heb jij, fijn weekend x. Ik kreeg direct een berichtje terug en we zijn even gaan chatten. Al snel volgde de berichten en het bleek dat hij al vaker op mijn profiel was gaan kijken maar het lef niet had te reageren. Na heel wat berichtjes en telefoon uurtjes hebben wij afgesproken. Ik werd als een dame behandeld. Etentje, bioscoop en drankje. Nu zijn we wat weken verder en de kinderen hebben elkaar ontmoet De hele familie is dol op hem en zijn kids ook op mij. Nooit geweten dat echte liefde bestond, maar ik moest er toch aan geloven..Bedankt!
Deborah & Rene
Successverhaal van Sasja & John
Na 2 relaties van in totaal 12 jaar was ik vanaf vorig jaar augustus weer single. Na een paar maanden vrijgezel te zijn, besloot ik via datingsites eens te gaan kijken of ik een leuke vent kon vinden. Contacten genoeg via deze site, maar allemaal ver weg, en hier in mijn eigen woonplaats wilde het al helemaal niet lukken. Ik had de moed al bijna opgegeven tot ik op een avond werd aangesproken door John. Hij bleek ook uit Hengelo te komen. Het werd een heel leuk en prettig gesprek, wat de volgende dag, de hele dag werd voort gezet. We hadden gelijk een mega goeie klik en heel veel lol. John vroeg me in welke wijk ik woonde, toeval wilde dat hij ook in deze wijk woonde. De verbazing werd nog groter toen bleek dat we bij elkaar om de hoek bleken te wonen. John kwam die nacht om half 2 en is nooit meer weg gegaan. Verloving 1 juni, trouwen voor eind van dit jaar. Ik heb mijn ware hier gevonden! Sasja
Sasja & John
Ik had nooit echt geluk in de liefde dus ik dacht laat ik eens een datingsite proberen. Ik heb gezocht op het internet en ik zag een datingsite die was aanbevolen, dus ik dacht 'ik probeer dit 1 keertje en als het niet lukt geef ik het op'. Na nog geen twee dagen aangemeld te hebben gestaan op deze datingsite kreeg ik een berichtje van Jim. Nadat ik het berichtje van Jim had gelezen was ik al erg geïnteresseerd. Ik keek elke dag of ik weer een berichtje terug kreeg van hem en ja hoor, elke keer toen ik online kwam had ik wel 1 of 2 berichtjes van hem. We raakten steeds meer aan de praat en we merkten allebei dat we steeds meer interesse en gevoelens voor mekaar kregen. Van e-mailen werd het sms'en en daarna zelfs bellen. Toen dachten we allebei, als we elkaar zo leuk vinden waarom dan niet afspreken. Dus dat deden we en meteen op de eerste date was het liefde op het eerste gezicht.
Fay & Jim
Mijn succesverhaal, wauw klinkt wel erg geslaagd als je het woord succesverhaal leest. Ik noem het meer toevallig, net dat ene speldje in die enorme hooiberg van verschillende mannen vinden. Het is een combinatie van geluk hebben, zoeken, gezocht worden en elkaar net op het juiste moment tegenkomen via het net. Mazzel hebben dat je o.a. een leuk en goed gesprek kan hebben en het gevoel moet ook goed zijn. Het eerste contact was via een knipoogje van mijn kant naar hem. De dag erna hebben wij 3 uur gechat met elkaar. Ook meteen een afspraakje ingepland die 3 dagen daarna was. De date was gezellig, ongedwongen en leuk. Maar toch had ik nog niet het gevoel dat dit het was, ging te vlug voor mijn gevoel na alle dingen die ik daarvoor heb meegemaakt. Noem het twijfel of onzekerheid en zeker een vorm van zelfbescherming. Maar toch afgesproken voor een vervolg afspraakje die 6 dagen later was. Na hetzelfde gevoel van ongedwongenheid, gezellig gehad te hebben, hebben wij besloten dat we ervoor gaan.
Regine & Ronald
Ik vindt het een hele leuke simpele toegankelijke site. Het is laag-drempelig en voor je het weet zit je uren te chatten met 1 of meerdere personen. Bij mijn 2e afspraakje was het voor mij al raak. Ik leerde Adrie kennen en via chatten en bellen was er al gauw een klik. Na een week besloten we elkaar te ontmoeten en het ontstane vuurtje vatte al gelijk vlam. Sindsdien chatten, bellen of sms-en we elke dag. Al gauw wisten dat we met elkaar verder willen en gaan ervoor. Kortom de site was voor ons allebei de beste datingsite na verschillende minder goede ervaringen met andere datingsites. We zullen zeker andere mensen die op zoek zijn deze site aanbevelen en hopen dat anderen ook hun levensmaatje op deze manier mogen vinden.
Ivon & Adrie
Ik wilde eigenlijk alleen maar dansen en Jo had dansen er bij staan. Maar er stond ook dat hij geen roker wilde, dus reageerde ik eerst niet. Maar iedere keer als ik keek, was hij diegene die danste. Ik heb mijn stoute schoenen aangedaan en een berichtje geschreven. Ik wil graag dansen maar ben een roker, misschien ben jij wel een reden om te stoppen. Hij reageerde, we hebben even gechat. Toen gebeld, en tijdens het telefoneren gebeurde iets met ons twee. Een gevoel wat we alle twee niet kenden. Er kwam liefde warmte over ons heen ging het hart naar binnen en we waren alle twee stil. Jo zei als eerste, hallo ben je daar nog. Ik zei wat er gebeurde en hij vertelde mijn verhaal af. We hadden alle twee hetzelfde gevoel. Het is bijna niet uit te leggen. Zo'n warm gevoel en het was alsof we elkaar al jaren kenden. We hebben veel dingen hetzelfde meegemaakt, dezelfde hobby's. We hebben een week getelefoneerd voor dat we ons pas zagen. Het was liefde op het eerste gehoor en gezicht.
Kristel & Jo
Ik heb iemand ontmoet via jullie site. We hebben een afspraak gemaakt en we hebben elkaar al ontmoet en het klikte meteen. Hij had een mooie bos bloemen bij zich en een rode roos voor valentijnsdag. We bellen en smsen wat af, hij is erg lief. Ik ben blij dat ik hem hem gevonden via de site. Ik hou van hem, heel veel, en dat mag iedereen weten.
Marielouise & Theo
Bij ons was het liefde of liever gezegd chatten op het eerste gezicht. De eerste avond hebben we 10 uur gechat en de week daarna afgesproken. De klik was er al meteen en wij dachten allebei dat het niet bestond maar zijn nu 4 weken verder en het word steeds leuker! Ik denk dat ik de ware heb gevonden en dat had ik nooit verwacht. Bedankt hiervoor en voor iedereen die aan het daten is; het bestaat echt!
Bibi & Herman
Ik, die zei, nooit te gaan internet-daten, heb binnen 1 week de "ware" gevonden! Het is heel wonderlijk gegaan. Ik had de zoekterm 'dansen' ingetikt en daar kwam zomaar een man uitrollen; foto met een mooie uitstraling. Ik stuurde een berichtje, hij een berichtje terug. Twee dagen later hebben we uren gechat en weer twee dagen daarna hebben we ergens afgesproken. Heerlijk gewandeld, ergens iets gedronken en we bleven maar praten met elkaar! Het klikt enorm goed! We zijn allebei verliefd! Dit gaat gewoon lukken met ons beiden. We voelen ons uitstekend op ons gemak bij elkaar en hebben ook al een avond gedanst! Dus voor iedereen die nog twijfel;, gewoon doen! Je moet niks; je kunt elkaar leren kennen via de beveiligde site. En zo kom je er snel achter, of er een klik is! In het echte leven, als je afspreekt, is het natuurlijk wel weer spannend. Maar ik was er niet bang voor. Mijn intuïtie zei, dat hij prima was! Op mijn 57e weer verliefd, heel bijzonder!
Ineke & Bert
Na een paar weken en een paar chat-pogingen was mijn moed toch wel gedaald. Ik dacht, vind ik nou nooit een leuke kerel?? Totdat ik een standaardbericht kreeg in mijn box van JP. Ik dacht even zijn profiel checken. Leuke eigenschappen en een mooie leeftijd voor mij. Daar ging toch wel een lichtje branden. Na wat heen en weer sturen van berichtjes, vond ik het weleens tijd om zo'n leuke kerel eens in het echt te zien. Omdat zijn foto nog niet op zijn profiel stond vroeg ik daar eerst naar en dat viel op zijn zachtst gezegd niet tegen!! We hadden afgesproken, niet echt een date maar ja, dat doet er niet toe. Mijn vlinders waren los toen ik hem ontmoette...Hij is echt heel leuk en erg lief, gelukkig was het wederzijds en leren we mekaar steeds beter kennen. Toch wel fijn zo'n datingsite!
Femke & JP
Successverhaal van Emma & Kees
Na een paar keer chatten en mailen volgde er een ontmoeting. Het klikte van beide kanten. Wij zijn niet meer een van de jongsten dus is het altijd moeilijk om toch nog een passende partner te vinden. Maar dit ging zo gemoedelijk en zo ontspannen dat het gewoon moeilijk is om te geloven dat het ook zo op deze manier kan. En dat je samen ook op één golflengte kan zitten dat voelt helemaal goed aan. Dat vind je zeker niet zo snel als je al wat ouder bent. Dus wij hebben het goed samen en erg naar ons zin. Dit is mijn verhaal, terwijl ik er niet zo gecharmeerd van was om op een datingsite te staan, heeft het toch positief uitgepakt. Blij dat ik deze stap toch heb gedaan. En we hebben een blind date gehad dus niet van te voren foto's uitgewisseld.
Emma & Kees
Successverhaal van Nicole & Benno
Net mijn eerste dag op de site, was de laatste dag van Ben op de site. Wij zagen elkaar, stuurden gelijktijdig een bericht. Sinds de dag van onze eerste berichten zijn we bijna dag en nacht samen!
Nicole & Benno
Heel leuk, via jullie site heb ik haar ontmoet. Ik ben 75 jaar en Loes enkele jaartjes ouder. Na 2 weekjes daten, klikte het tussen ons zo goed. Ik voel mij weer een stukje jonger en zie het leven weer met een goed gevoel tegemoet. Je ziet maar, na 3 weekjes op deze datingsite, wat je kan overkomen. Ik wens iedereen veel succes hier! Denk er maar om; op ieder potje past een dekseltje.
Toine & Loes
Nooit gedacht dat ik op deze weg zo'n geweldig mens als Paul zou leren kennen.Wel gehoopt natuurlijk! Hij was mijn match volgens jullie en het is zo. Heel eenvoudig gezegd, maar kon niet beter op alle vlagden. Wij hadden gisteren onze eerste date nadat wij een hele week met elkaar gebeld hadden. We zijn verliefd en we hebben besloten samen verder te gaan.
Conny & Paul
Successverhaal van John & Annemie
Ik was op een avond aan het chatten met een date, maar daar kwam al snel een eind aan. En toen kwam mijn huidige date ineens "ingestapt". Zegt ze hallo: hier ben ik, en toen is het balletje gaan rollen. We zijn, na onze eerste ontmoeting die er al na 10 dagen was, al verschillende malen op tal van plaatsen geweest. Het voelde zo vertrouwd en zeker dat we binnenkort een paar dagen weg gaan. En dan maar kijken of we ook samen nog terug komen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kan met haar over serieuze dingen praten en we kunnen ook veel lachen en plezier met elkaar hebben. Dat ze dan uitgerekend hemelsbreed nog geen 20 km bij mij vandaan woont, is mooi meegenomen. Binnenkort is ze jarig en ik moet nog een leuk cadeau voor haar vinden en dat gaat mij zeker lukken. Ik ben erg blij met haar en dat is wederzijds. Dankzij de site heb ik een ander leven!
John & Annemie
Successverhaal van Jos & Ineke
Ruim 2 jaar op zoek naar een lieve vriendin en nu heb ik haar gevonden. Zij stond slechts 2 maanden ingeschreven op de site. Zo zie je maar; de aanhouder wint! Na diverse mails, telefoontjes en een date in de dierentuin van Amersfoort was het bingo voor allebei.
Jos & Ineke
Ik heb hem op de site ontmoet en het was liefde op eerste gezicht. Meteen toen wij elkaar zagen, klikte het. Het klikt nog steeds heel goed. Dit is de man waar ik jaren op heb gewacht. Super! Dankzij jullie site!
Tinie & Aaldert
Successverhaal van Barbara & Edwin
Begin mei heb ik Edwin leren kennen via de chat en al gauw heb ik mijn nummer gegeven. We hebben die dag tot diep in de nacht gebeld en het was alsof we elkaar al jaren kenden. Vanaf die dag is hij echt mijn droomprins. We bellen elkaar iedere avond en sms-en de hele dag door. Ik heb niet alleen een partner gevonden maar ook een beste vriend. We kunnen alles tegen elkaar zeggen; leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Er zit wel een afstand tussen ons van 245 kilometers maar geloof me wij gaan ervoor. Een week na het eerste contact hebben we elkaar voor het eerst gezien en echt het was geweldig. Het was echt liefde op het eerste gezicht. We zijn echt heel gelukkig samen en praten veel over de toekomst. Onze toekomst! Het is echt geweldig! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en me heb aangemeld op jullie site. Bedankt, Edwin en ik hebben een mooie leven voor de boeg!
Barbara & Edwin
Tja, hoe ga ik een lang verhaal kort maken! Al struinend over de site kom ik een leuke foto tegen en denk ik ga een gokje wagen. Ik zie wel hoe het gaat! Nou dat heb ik geweten. Vanaf het eerste mailcontact was het al gezellig. We hebben uren en uren gekletst via de chat. Na een poosje chatten, gaan we elkaar ontmoeten. En dan staat ze voor mijn deur. Bingo! Om 7 uur binnen komen en om 3 uur 's nachts weer naar huis. En dat op een dinsdagavond! De volgende dag om 5 uur weer opstaan, maar het was reuzegezellig en de beroemde vonk en klik waren er meteen. We gaan nu samen verder en kijken wat de toekomst ons brengen zal. In ieder geval zullen wij een hoop nieuwe en leuke mensen ontmoeten van beide kanten. Ook ons is het gelukt een leuke lieve partner te ontmoeten dus u gaat het ook zeker lukken! Succes!
Wim & Annet
Ik heb hier het liefst en mooiste meisje gevonden en zij mij. Ik ben 39 jaar en in mijn gehele volwassen leven heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Eindelijk weet ik wat echt verliefd zijn inhoudt. Bedankt!
Toon & Evira
Ik heb hem ontmoet en we hadden al meteen een hele goede klik. We kennen elkaar nu ongeveer een maand en kunnen het samen heel goed vinden. Elke dag zien we elkaar, zo niet dan spreken we elkaar. Ik zou hem niet meer kunnen missen. Mijn zonen vinden hem oké, dus dat zit ook goed. Ben blij dat ik het advies aan heb genomen om te gaan daten, anders had ik hem dus nooit ontmoet. Bedankt hiervoor en nog veel succes met jullie site.
Marleen & Sjaak
Ik heb een leuke vrouw ontmoet via deze site en ook nog eens dicht bij mij in de buurt. In het begin was het moeilijk. Maar na verloop van tijd, door met elkaar te chatten en bellen, is het tot een date bij mij thuis gekomen. Wij hebben leuk gepraat en de ik ben dag erop naar haar huis geweest. Dat weekend zijn we lekker wezen eten en bleven daarna nog gezellig bij elkaar. We zien de tijd met elkaar en liefde wel tegemoet.
Hilbrand & Gea
Op de allereerste dag reageerde ze via chat op mijn profiel. Een week later spraken we de eerste keer af en nu wonen we zes weken samen met onze zonen. Het is net of we elkaar al 20 jaar kennen. Echt op alle gebied voor elkaar gemaakt. Het bestaat echt, we lijken wel twee pubers.
Patrick & Nicolette
Na het eerst telefoongesprek en de andere dag kennismaking zijn we vanaf die dag 24 uur per dag bij elkaar. Na 3 weken zijn we gaan samenwonen en we zijn inmiddels ook al verloofd, want dit geluk wat we samen ervaren laten we niet meer los. Dank jullie wel voor deze gelegenheid via deze site.
Lugina & John
Er was een meisje uit een sprookje, het is niet verzonnen.
Dat meisje heette Karin en ze was wonderschoon.
Er was in dat sprookje ook een prins, zo is alles begonnen
Hij heette Erwin en riep van zijn troon:

Ik plaats mezelf op een site om voor mij de ware te vinden,
de mooiste en liefste om me aan te binden.
Hij wilde daar niet mee wachten dus zo gezegd zo gedaan,
en alras zag men prins Erwin met foto op de pc staan.

Het was ene Karin die over zich had geschreven,
dat ze eigenlijk iets miste in haar leven.
Erwin was direct van tederheid en liefde vervuld,
hij was helemaal van de kaart en dat was Karin's schuld.

Karin was de prinses die hij al zolang zocht.
Dat hij haar nu eindelijk vinden mocht,
maakte hem gelukkiger dan hij ooit was geweest.
Van deze meid hield hij echt het meest.

Samen werden Karin en Erwin dolgelukkig en blij,
samen gingen ze verder aan elkanders zij.
Ze hielden van elkaar als nooit tevoor,
ze dachten dit is het leven; hier doe je het voor.
Erwin & Karin
Op een avond wilde ik gaan stappen, maar dacht nog even mail te bekijken. Via mijn mail kwam ik op deze datingsite. Voor de gein wat ingevuld en zag iemand online staan met een leuke profielnaam. Nou ik was wel benieuwd naar hoe hij bij deze profielnaam kwam. Hierop volgde een half uur tot een uur een leuke chat. Na wat over en weer informatie uitgewisseld te hebben, hebben we dezelfde avond nog afgesproken bij een bowlingcentrum. Hier hebben we gebowld en gekletst. Om 1.00 uur ging het dicht dus moesten we weg. Ze verbaasden zich er daar over dat het onze eerste "date" was. Thuis wat gedronken samen en veel gepraat. We zagen het zelfs licht worden. Dit is nu 2 weken geleden en we zijn onafscheidelijk. Dit is de man waar ik naar op zoek was!
Melisa & Ed
Deze site was het begin van ons geluk. Ik had haar een bericht gestuurd en al snel reageerde ze. Het begon leuk en voorzichtig, maar het gevoel zat al snel goed tussen ons. Eerst mailen en toen het eerste telefoontje tot 3 uur s' nachts. Later natuurlijk de eerste ontmoeting, een mooi moment! Wij zijn dan ook gelukkiger dan ooit. Bedankt voor deze site, de mogelijkheid tot nieuw geluk.
Peter & Daniela
Successverhaal van Nathalie & Peter
Wij zijn al weer een tijdje samen gelukkig. Een maand of vijf geleden hebben wij elkaar voor de eerste keer ontmoet. Elkaar leren kennen en een relatie opbouwen is belangrijk voor ons. We wonen nog niet samen maar dat komt later wel...
Nathalie & Peter
Na 17 jaar zoeken heb ik uiteindelijk op deze site de liefde van mijn leven gevonden. Ik ben 61en wist niet dat dit nog mogelijk was. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Geloof me het bestaat echt! We hopen samen nog vele jaren van elkaar te genieten en ik kan maar één ding zeggen; Blijf het proberen! De juiste man/vrouw bestaat echt!
Theo & Saskia
De man die mij een mailtje stuurde waarom ik al een paar dagen niets meer van me liet horen, bleek me per ongeluk geblokkeerd te hebben. Het was een vergissing, dus van beide kanten begrepen we er niets van. De dag erna was er een berichtje met een excuus en vanaf dat moment hebben we volop contact gehad en elkaar al heel wat keren gezien. Ik, die het niet zo op datingsites had, heb juist op deze wijze iemand ontmoet waar ik me helemaal me zelf bij voel. Naast serieuze gesprekken lachen we samen heel wat af. Dus achteraf maar goed dat ik toch weer opnieuw ben gaan kijken op een site.
Elisabeth & Fred
Ja, het kan raar gaan in een leven. Als weduwe zijnde, meldde ik me aan op de site. Ik zag zijn foto en was gelijk verkocht. Pas ingeschreven en nu al was het bingo. Binnen een week elkaar ontmoet en liefde op het eerste gezicht. Week erop weer een afspraak en het is perfect. Leuk toch!
Corrie & Jan
Na drie weken hebben we de eerste ontmoetig gehad en het klikte direct. Wij echt verliefd op elkaar en bij alle twee waren de vlinders er direct.
Barend & Nora
Ik wil even laten weten dat ik hier op deze site een vriend heb gevonden. Hij is lief, heel aardig en romantisch en ik hoop met hem een leuke toekomst tegemoet te gaan. Wij gaan er wel van uit dat het gaat lukken en hopen samen gelukkig te worden. Ik wens iedereen veel geluk met het verder zoeken van een partner. Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve reacties die ik op deze site heb ontvangen.
Monique & Herman
Successverhaal van Gerrit & Annie
Ik heb mijn liefde gevonden bij jullie op de site. We zijn samen erg gelukkig en ik wil jullie dan ook bedanken.
Gerrit & Annie
Ik ben heel erg blij dat ik deze site heb gevonden. Er is een leuke relatie door ontstaan.
Ik raad eenieder aan dit ook te doen, het is de moeite waard. Er is een grote keus voor alle leeftijden. Ik heb mijn geluk gevonden en hoop dit zo te houden en gelukkig met elkaar te blijven.
Frans & Kathie
Successverhaal van Michel & Bonnie
Na het beëindigen van 17 jaar durende relatie besloot ik mijzelf in te schrijven op deze datingsite. Een beetje zenuwachtig. Datingsites bestonden immers 17 jaar terug nog niet. Dus wist niet echt wat ik er van moest verwachten. Na nog maar zeer kort ingeschreven te zijn kreeg ik een leuke reactie. Haar berichtje was spontaan, open en vrolijk! Ik heb geen moment getwijfeld om te reageren. We voelden beiden een klik, dus we wilden elkaar ontmoeten. Nou, die klik was er! Allebei meteen verliefd! Na de date reed ik met vlinders in mijn buik terug. En via een sms kreeg ik hetzelfde bericht van haar. Inmiddels zijn we een aantal weken verder. De verliefdheid is bij ons alleen maar heviger geworden! We zien elkaar een paar keer per week en het is super. Zij is echt mijn ideale match! Nee, ze is méér dan dat! Ze is mijn maatje, mijn vriendin, mijn meisie, mijn lieverd, mijn moppie!
Michel & Bonnie
Ik had me net op de site aangemeld. Ik zag een leuke man en klikte op het profiel. Ik dacht vervolgens...ach, komt later wel. Tot ik een berichtje kreeg van hem, waarom ik geen berichtje had achter gelaten. Ik dacht toen; wat kan het kwaad, laat ik maar lid worden en het risico nemen. En ja hoor! Gelukkig maar! Wat een droomprins!
Judith & Ulrik
Op zaterdagavond vond ik dat ik er iets aan moest doen. Mannen komen nu eenmaal niet bij je aan de deur aanbellen. Zo gezegd, zo gedaan! Binnen anderhalf uur had ik al wat reacties. Één ervan was een interessante man. Hij had een leuke foto en we hebben de volgende morgen afgesproken en koffie gedronken Vervolgens in het bos gewandeld en we zijn verdwaald geraakt. Op verzoek ging ik mee naar zijn huis en viel met mijn neus in een barbecue met zijn buren...geweldig. We gaan ervoor, allebei helemaal ondersteboven van elkaar....mooi toch?
Mieke & Fred
Ik heb iemand leren kennen en de click was er meteen. Later hebben we nummers uitgewisseld en vervolgens een afspraakje gemaakt. Het weekend daarop is ze naar mij gekomen. We zijn erg verliefd op elkaar! We hopen nog vele leuke dingen te kunnen doen samen.
Jan & Marina
De ware vinden..., die hoop blijft toch in je achterhoofd zitten. Hij reageerde vrij snel met een standaard berichtje. Ik vond dat wel erg onpersoonlijk en mailde dat terug. Ik kreeg direct een excuusmailtje. Dat brak eigenlijk meteen al het ijs en er volgde meer berichtjes en chats. Omdat je elkaar beter leert kennen bij een ontmoeting, hebben we dat na twee weken gedaan. Het lukte me echter niet om op tijd te komen. Maar omdat hij wel erg benieuwd naar mij was, heeft hij dat halve uur op het terras zitten wachten. Gelukkig maar! Er volgde een etentje diezelfde avond. Het afscheid was een onzekere kus op beide wangen, een beetje knullig eigenlijk. Achteraf had hij me achterna willen fietsen. Na twee weken nog een etentje en verder gekletst. Het afscheid was nu een aarzelende zoen op de mond. De aanraking van onze lippen was echter verrassend zacht en deed ons terugkomen op die zoen. Wat een fijn gevoel. Die vlinders zijn er ook voor ons.
Henriëtte & Johan
Ik heb op de site een leuke vrouw gevonden en het klikte meteen. Na een maand woonden we samen en het gaat heel erg goed. Ik ben blij dat ik die stap hebt gezet want ik zag er eerst tegen op. Maar toen ik haar zag was ik gelijk verliefd en zij op mij. Ik hoop dat we nog heel veel jaren samen zullen zijn, met veel geluk en gezondheid. Ik wil hierbij de site bedanken.
Ad & Daniella
Wij hebben elkaar via de site leren kennen. Na een aantal erg leuke mailtjes en een halve nacht op de chat hebben we vrij snel een afspraak gemaakt. Het klikte die avond gelijk al heel goed. Nu bijna twee weken later zijn we allebei verliefd. Het gaat allemaal heel snel, maar het voelt zo goed. Toch geen slecht idee geweest om een knipoog te sturen…
Jolanda & Wim
Via deze site heb ik mijn huidige partner ontmoet. Alhoewel het niet liefde op het eerste gezicht was, was er toch een soort klik tussen ons. Wij zijn nu een toekomst aan het opbouwen en kijken wel hoe dat gaat. De toekomst ziet er goed uit en wij hopen dat wij een leuke tijd tegemoet gaan.
Jan & Letitia
Na enige tijd op de site een profiel te hebben, kwam ik in contact met haar. En het was een fijn contact. We hebben wat uurtjes gekletst op de site en op een gegeven moment hebben we een keer afgesproken. Die dag vergeet ik nooit meer. Het was heel gezellig en we hebben nog heel wat afgekletst. We hebben toen ook gezoend en ik moet zeggen wat een fijn gevoel gaf dat. Later nog een aantal keren afgesproken. En we zijn tot de conclusie gekomen dat het wel goed zit. Nu kunnen we geen leven meer bedenken zonder elkaar.
Kees & Nicole
Het volgende wil ik jullie niet onthouden, namelijk dat ik wonderwel geslaagd ben. Ik werd benaderd door haar. Vervolgens ontstond er een mailwisseling van een week en daarna heb ik haar opgezocht. Een afstand van 50 km leek redelijk. Toen zij mij bij het tankstation ophaalde, keken wij elkaar aan en we wisten het! Ze pakte mijn hand en daar gingen wij! Op mijn oude Harley reden we een ongelofelijke liefde tegemoet. En geloof mij dit is geen sprookje, het bestaat echt! Twee mensen van 55 voelen zich weer 20. We weten het, het is pas pril maar we gaan ervoor! In ieder geval hebben we echt ongelofelijke heavy love en het is wederzijds. Het bestaat echt! Eigenlijk mag ik niet klagen. Na 4 maanden zoeken, werd ik gevonden. Nog bedankt van deze 2 mensen goed voor 110 jaar Rock en Roll.
Theo & Tsippora
Ik heb haar hier op de site leren kennen. Het is al weer een paar weken geleden maar met ons gaat het heel goed. Wij hebben het heel leuk samen en de klik is heel goed tussen ons. Wij voelen elkaar prima aan. Wilt het kans van slagen hebben dan moeten dat soort dingen er wel zijn. Ik hoop voor iedereen die hun droomman of droomvrouw hier zoeken zij deze ook zullen vinden. Ik heb mijn droomvrouw hier wel gevonden.
Jaap & Bea
Ik heb me een tijdje geleden ingeschreven op de site. Na 3 dagen kreeg ik een leuk berichtje van een leuk uitziende krullebol. Na wat berichten over en weer, hebben we afgesproken.
En geloof het of niet..het klikte!! Ja, die bekende "klik" bestaat dus nog.
Een week later zijn we een hapje gaan eten en was het wederom weer erg gezellig. Zo gezellig dat het 5 uur 's morgens is geworden. Het is nu in een pril stadium maar we willen elkaar zeker beter leren kennen. Ik kan oprecht zeggen dat ik de vlinders weer voel, ik lijk wel weer 18. Heel leuk! Ik was een beetje huiverig voor dating sites. Je hoort wel eens rare verhalen, maar er zitten heus hele leuke en oprechte mensen bij. Dus...gewoon inschrijven! Het kan jou ook gebeuren! Bedankt en veel succes allemaal!
Mandy & Arnold
Graag wil ik mijn ervaring en succes vertellen, zodat andere zoekenden niet opgeven.
Allereerst wil ik beginnen met het zeggen dat jullie site mij als meeste heeft aangetrokken.
De personen die erop staan, kwamen mij eerlijk en vertrouwelijk over. Zeker na het maken van contact. De contacten zijn zowel schriftelijk als persoonlijk geweest en daarbij bleken het serieuze zoekers te zijn. Dit was voor mij een prettige ontdekking aangezien ik al via andere sites minder eerlijke ervaringen heb gehad.

Nu, via jullie, heb ik verschillende ontmoetingen gehad en ben momenteel heel gelukkig met mijn date. Ook zonder foto (deze had hij niet geplaatst) zijn wij in contact gekomen en hebben inmiddels een fijn en intensieve vriendschap. We hopen op een lang samenzijn en werken er alle twee aan om elkaar gelukkig te maken
Wij wensen iedereen hetzelfde toe. Heel veel succes en bedankt!
Ina & Jan
wat een ontmoeting, wat een klik! We zijn zo blij met elkaar. Hij stond er pas één dag op, vond mij en we hebben nooit meer rondgekeken. Het voelt zo goed en we zijn zo verliefd. Ook met de kinderen zit het heel goed. We kunnen het maar niet geloven, wat hebben we het fijn. Hartelijk dank!
Jolanda & Tonio
Successverhaal van Trudy & Roland
Via jullie site heb ik bijna anderhalf jaar geleden mijn prins op het witte paard gevonden. Ik zag zijn foto op de site en was direct verkocht. Na twee weken mailen hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Gisteren heeft hij mij ten huwelijk gevraagd en over een half jaar zullen we in het huwelijk treden. Dank aan jullie site!
Trudy & Roland
Voor ons is het zeker een succes verhaal! Vorig jaar elkaar voor het eerst ontmoet in Venlo, het was meteen liefde op het eerste gezicht. Na een geweldig weekend bleef ik in mijn woonplaats Venlo, en hij ging weer terug naar Alkmaar,
Maar al na 2 maanden ben ik bij hem in de buurt gaan wonen. Nu bijna een jaar later zijn we nog steeds verliefd en maken plannen om samen te gaan wonen. Onze kinderen vinden het allemaal geweldig. We zijn nu een groot gezin met 4 kinderen en 6 kleinkinderen. Bedankt!
Atie & Theo
Successverhaal van Lianne & Roy
"Wat leuke contacten, zeker geen vaste relatie." Dat was de reden dat ik me inschreef. Bewust gekozen voor deze site, omdat ik alleen maar mensen wilde leren kennen die niet te ver weg woonden.
Ineens was er iemand die snapte dat ik niet op zoek was naar een vaste relatie. Gelukkig, dan kon ik ook geen valse verwachtingen kweken.
Beetje gek, als je iemand niet kent en dan wel meteen de eerste avond vier uur aan het chatten bent. De tweede avond verliep niet veel anders dan de eerste.
En na lang wikken en wegen toch ook maar gebeld. Hij was niet langer een "chatmaatje" en werd nu een echte persoon, met een stem en gevoelens.
Vijf uur hebben we die eerste keer aan de telefoon gezeten en die dag erna nog langer.
Het was te laat, niks “leuke contacten”. Ik was bezig verliefd te worden op iemand die ik nog nooit had gezien, hoe bizar! En hij had precies hetzelfde probleem. Daar gingen we met onze uitspraken dat we niet op zoek waren naar vastigheid.
Hoe onvermijdelijk, we wilden elkaar zien. Kijken of die klik er ook zou zijn “in real life”.
We hebben echt de dagen en uren afgeteld, maar eindelijk was het zover; we gingen elkaar ontmoeten! Met zwaar knikkende knieën en bevend over mijn hele lijf zag ik hem aan komen lopen en ik wist het….dit is hem. Ook hij kon niet stoppen met shaken en bleef me stralend aankijken; er was geen ontkomen meer aan; we waren verliefd!
We zijn er allebei zeker van; dit is de persoon waar ik de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.
Wij hebben er geen andere woorden voor dan: apart, bijzonder, wonderlijk, maar vooral uniek!
Lianne & Roy
Ik had een leuk profiel aangemaakt op de site en al snel volgden de eerste reacties.
Na wat over en weer te hebben gechat via jullie site kreeg ik plotseling een bericht, van een geweldige meid!! Zij reageerde heel spontaan op mijn profiel. Zo spontaan, dat ik er geen seconde over na hoefde te denken om gelijk een reactie terug te plaatsen. Op de ene reactie volgde de andere en na een paar dagen veel over en weer te hebben gechat, wisselden wij onze telefoonnummers uit. Dit resulteerde erin dat vanaf dat moment alles in een stroomversnelling kwam. Inmiddels hebben wij samen een date gehad, onder het mom van een heerlijk etentje en een leuke avond. We hebben afgesproken, om elkaar weer zo snel mogelijk te gaan zien en ook het overige contact loopt voorspoedig. Wij willen jullie graag bedanken en zullen jullie site zeker aanbevelen.
Ronald & Petra
Ik maakte een profiel aan in de hoop een leuke deelnemer te vinden. Ik geloof niet zo in het zoeken naar een partner maar meer in het toevallig tegen het lijf lopen. Ik heb echter toch een poging gewaagd. Na een tijdje kreeg ik een leuk berichtje. Ik zag zijn profielfoto en had al een zeer goed gevoel. Net of we elkaar al kenden. Na een tijdje mailen en bellen, kwam dan eindelijk de afspraak. In één woord geweldig! Ik voelde me helemaal thuis bij hem en er was gelijk een klik. Het is magisch, alles klopt. Ik durfde nooit in de toekomst te kijken, was bang voor wat er kon gebeuren. Nu doe ik het wel en weet ik dat het geweldig word. We willen met elkaar het leven delen. Nooit verwacht wel gehoopt en dus uitgekomen, en dat dankzij jullie. Wij gaan samen met de kinderen een geweldige toekomst tegemoet.
Onze dank aan jullie en de andere deelnemers wensen wij heel veel succes. Geef de moed nooit op, de ware bestaat en ooit kom je diegene tegen.
Wendy & Wim
Wat een ongelooflijk makkelijke dating-site is dit en wat kan je snel resultaten boeken.
Echt heel wat makkelijker dan bij concurrenten waarbij de "passende" relatie voor je op een lopende band gezet wordt.
Je moet zelf op zoek naar de deelnemer die het beste bij je past, maar het resultaat is er dan wel.
Bij ons is alles heel makkelijk gegaan: soepel en verrassend! Op de dag van inschrijving op jullie dating-site heb ik, na een aantal profielen gelezen te hebben, de ware gevonden. Slechts eenmaal serieus gereageerd op een profiel met foto en na het tweede bericht een innig contact opgebouwd.
Vanaf dag 1 is er zo'n intense liefde dat het bijna onmogelijk lijkt dat we elkaar ooit nog verlaten.
Wij willen dan op jullie organisatie proosten en op de liefde die zo mooi opbloeit.
Zonder jullie hadden we elkaar nooit ontmoet!! Jullie site hebben we intussen bij vrienden en collega's aanbevolen.
Roos & Aris
Na een tip van een kennis heb ik me op deze site ingeschreven en heb ik meteen geprobeerd contact te maken met andere deelnemers. Er kwamen in het begin wel leuke reacties maar ik had nog geen foto geplaatst. Na het plaatsen van een foto heb ik een aantal malen een leuk contact gehad. Er was echter niet de bekende "klik".
Tot ongeveer een maand geleden. Toen kreeg ik een berichtje waarop een leuke chat-gesprek volgde.
Na een tiental berichten over en weer hebben we iets afgesproken bij haar thuis. Het werd een gezellige avond die we niet snel zullen vergeten.
Een week later hebben we samen het weekend doorgebracht en over onze levens en problemen gesproken. Toen wisten we het zeker; we gaan ervoor! Wij samen met de kinderen.
We willen weer vooruit kijken. We zijn weer blij en laten het verleden achter ons.
We kunnen andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten deze site van harte aanbevelen.
Lieuwe & Ingrid
Via jullie site ben ik de liefde van mijn leven tegen gekomen. We hebben elkaar 4 maanden geleden voor het eerst ontmoet en vanaf die dag zijn we onafscheidelijk. We wonen nu al samen en het gaat super goed. Ik raad alle eenzame mensen aan via deze weg op zoek te gaan. Het leven krijgt weer kleur!
Heel erg bedankt!
Jurgen & Pascha
Ik kreeg ik een hele leuke reactie op mijn profiel waarop ik meteen spontaan reageerde.
Die avond volgde er nog wat mails en hebben we tot diep in de nacht gechat.
Meteen maar een afspraak gemaakt voor zaterdagavond, waarom wachten als het goed voelt.
Zaterdagavond, we liepen de markt op en het begon te onweren. Ook bij ons sloeg de bliksem in. Die beroemde klik, je weet het meteen de eerste seconde. Niet te geloven, ik heb nog steeds het gevoel dat ik droom. Dit zou zomaar het begin kunnen zijn van iets heel moois.
Ik geniet ervan!
Tine & Peter
Successverhaal van Daisy & Georges
Zoals jullie al gemerkt hebben, heb ik mij reeds na 2 weken uitgeschreven op jullie site. Mijn eerste insteek was om eens rond te neuzen en te kijken of er op mijn leeftijd nog mannen zijn die in mij geïnteresseerd zijn. Nou, ik heb leuke reacties gekregen van allerlei soorten mannen. Mijn eerste date was leuk maar we hadden na enkele minuten al door dat het qua relatie niets zou worden. Wel misschien samen eens een flinke boom opzetten met een fles wijn of pot thee erbij. Mijn tweede date was een man die 15 jonger is dan ik en contact met mij zocht. Zeer vereerd natuurlijk! En weet je wat zo leuk is....het klikt, het matched, het werkt!
We hebben elkaar inmiddels veelvuldig ontmoet en hebben afgesproken om het met elkaar te gaan proberen. We hebben beide dezelfde intentie en levensverwachting. Mocht het uiteindelijk helemaal passen dan horen jullie van ons.
Daisy & Georges
We hebben het samen goed getroffen. Zij was weduwvrouw en ik weduwnaar.
Hartelijk dank, een gelukkig stel voor een kleine investering!
Jan & Ada
Stond al bij twee andere dating-sites ingeschreven, maar daar kon ik geen succes constateren. Toen ik via een reclame jullie site zag, heb ik mij maar maar ingeschreven. Binnen een paar dagen had ik een leuk contact. We hebben heel lang gechat met elkaar en vlot daarna hebben we onze telefoonnummers uitgewisseld. Hele leuke en fijne gesprekken hebben we gehad, wat mij zeer aantrok.
Al snel wist ik haar adres en heb toen stiekem een bos bloemen laten bezorgen. Ze was erg verrast en vond het heel leuk. Twee dagen erna moest ik voor mijn bedrijf dicht bij haar huisadres zijn. Ik heb toen gezegd dat er 's avonds nog een verrassing kwam en dat ze niet weg mocht gaan.
De verrassing was ik zelf. Ze was zeer verrast en de klik was er meteen. We zijn hopeloos verliefd op elkaar en we zijn dan ook helemaal gelukkig. Binnenkort gaan we samen een week naar Rhodos en we kijken hier echt naar uit.
René & Tineke
Er is ontzettend leuk op mijn provocerende bericht gereageerd. Ze bezocht mijn profiel en ik meldde haar dat ze de juiste keuze had gemaakt om mijn profiel te bekijken. Ik vertelde dat ik was gevallen voor de uitstraling op de foto, wat getuigde van het feit dat we beiden een ontzettend goede smaak hebben. Resultaat: leuke e-mails en binnenkort een date. Helemaal in de wolken!
Aad & Petra
We stonden allebei nog maar kort op jullie site toen ik een berichtje van hem kreeg. Zijn berichtje sprak me meteen aan en ik reageerde.
Na een uurtje chatten wisten we allebei dat we elkaar in het echt wilden ontmoeten.
De eerste afspraak verliep zo goed dat we er meteen een tweede, derde en vierde aan vastgeplakt hebben.
Nu, slechts 2 weken later, zijn we al hartstikke gek op elkaar.
Of we echt de ware voor elkaar zijn, weten we pas over een jaar of 30 zeker. Zoals het er nu naar uitziet, begint het er wel op te lijken.
Suzanne & Frank
Successverhaal van Gert & Fay
Ik heb enige tijd geleden een hele leuke date gehad. Ik heb haar ontmoet op jullie site en het klikt bijzonder goed.
Gert & Fay
Mijn profiel was nog niet eens compleet ingevuld of ik kreeg al een reactie van hem.
Na enige berichtjes over en weer gestuurd te hebben, volgde er een eerste date. Het klikte meteen tussen ons. Nadat we enkele malen hadden afgesproken, bloeide de liefde tussen ons op en sindsdien zien we elkaar zo vaak mogelijk en is er een relatie uit voortgekomen met vele vlinders.
We hopen allebei dat we lang samen van elkaar mogen genieten.
Louwke & Sjaak
Wij hebben elkaar ontmoet via deze site en het klikte direct. Ik heb haar verrast op het werk en het ijs was direct gebroken. Vanaf dat moment zijn we als de tijd het toelaat zoveel mogelijk bij elkaar. We hebben allebei kinderen en die kunnen ook goed met elkaar overweg. Het is net een echt groot gezin wat elkaar al veel langer kent.
Heb ik toch weer een maatje gevonden!
Roelof & Anja
Ik heb de ware bij jullie gevonden. We gaan nu ruim twee maanden met elkaar om. We wonen in dezelfde gemeente en kunnen elkaar elke dag zien. Hierdoor lukt het ons aardig om ons vertrouwen in elkaar op te bouwen.
Alex & Carla
Dinsdagavond eerste contact via jullie dating-site. Woensdag eerste telefoongesprek van 45 minuten. Donderdag afspraak gemaakt voor zondag bij mij thuis en in de middag haar
naar huis gebracht. Nu na 14 dagen, vermaken wij ons prima.
Dankzij deze site hebben we elkaar gevonden en hebben we inmiddels al verdere plannen.
Bertus & Erna
Wij hebben elkaar gevonden op deze site. We wonen nog geen 40 km van elkaar maar deze site heeft ons bij elkaar gebracht. We zijn ervan overtuigd dat we voor elkaar voorbestemd zijn. Niet te geloven; gewoon hopeloos verliefd en we hebben alle vertrouwen in elkaar. We voelen en vinden elkaar in alle emotie, we vullen elkaar prima aan en hebben aan een half woord genoeg. Dank aan jullie site en wij hopen dat er nog heel veel mensen het geluk net zo gaan vinden als wij. Succes in de toekomst!
Joke & Jos
Wij hebben heel even gechat, daarna al heel snel gebeld en inmiddels al meerdere keren persoonlijk contact gehad. Het is net of we elkaar al heel lang kennen. De verliefdheid straalt van ons beiden af, en dat met 64 jaar. Heerlijk!
Gerard & Vera
Al bij de eerste kennismaking via de datingsite bleken we vlak bij elkaar te wonen. Na de eerste ontmoeting klikte het voldoende voor een volgende en een volgende en een volgende.Inmiddels hebben we sinds 2 maanden een relatie en maken we plannen voor een toekomst samen.
Yvonne & Hendri
Nog geen dag op de site en ik zag haar, de perfecte vrouw! Ze zeggen "die bestaat niet", maar na 20 jaar wachten heb ik haar eindelijk gevonden. We lazen elkaars profiel en ja hoor, KLIK, dat is haar! Nu net 3 weken verder zijn we al bezig met huisje opknappen en samenwonen. Ik wil haar nooit meer kwijt. Dit is dus ons geluk verhaal. Jullie nog bedankt voor de hulp met deze site. Liefs Hildo & Bianca
Hildo & B1968
Ik heb een fijne relatie gevonden via jullie site, dus bij deze wil ik mij uitschrijven. Groetjes, Christine.
Christine
Dankzij uw berichtje naar mij van mijn nieuwe partner, heb ik geluk gevonden.
Zij is een fantastisch lieve vrouw, die mij begrijpt die mij liefde geeft, die mij lief heeft.
Ik heb jaren naar haar gezocht sterke uitstraling, en veel liefde kunnen geven. Ik wil er voor gaan, want ik wil graag dat zij mijn mooie lieve vrouw en partner wordt. Bedankt!
Ron & Else
Een paar weken geleden had ik al contact met haar, omdat ze een leuke foto had geplaatst.
Maar, die was van 1 jaar geleden. oke, no problem.
Na haar laatste mailtje via de website hebben wij 2 weken later een afspraakje gemaakt voor een ontmoeting. Deze ontmoeting viel van 2 kanten zo positief uit, dat we besloten hebben om 100% voor elkaar te gaan! En nu zijn we dol gelukkig met elkaar. We gaan LAT-ten!
Jos & Wilma
Successverhaal van Jan & Suzanne
Ik was niet direct op zoek naar een partner, maar eerder benieuwd wie er op zo'n site rondsurfden en wie er op mijn profiel zouden reageren. Mijn profiel heb ik in een paar minuten geschreven en binnen het uur had ik al enkele reacties. Dat verraste me. Niet iedere foto sprak mij aan, behalve de foto en het profiel van Superhug. Zonder aarzeling stuurde ik een reactie naar hem en kreeg vrij snel een uitgebreide reactie terug, met de uitdaging om terug te reageren. De mailtjes daarna waren net kleine kadootjes die je meteen uit wilde pakken. Na anderhalve week spraken we af voor een kop koffie op neutraal terrein. Onze eerste date werd verstoord, maar de week erna deden we deze date rustig over en raakten we niet uitgesproken. We belden, mailden en chatten wat af. De dag erna sloeg de vonk over, terwijl we de foto's van onze kids bekeken en muziek hoorden die ons allebei raakte. Wij hebben onze match gevonden en zijn "thuisgekomen." Bedankt en Veel liefs, Jan en Suzanne.
Jan & Suzanne
Na het lezen van veel profielen van vrouwen, met alle wensen daarop, deed ik een laatste poging, zo van: "zou graag met je een mooie strandwandeling maken". Ze ging erop in en het klikte. Ze bleek 15 km verderop te wonen en 500 meter naast mijn werkplaats te werken. Inmiddels zijn we veel samen, maar doen het rustig aan. Groetjes
Arno & Ingrid
Successverhaal van Wil & Gerrit
Hallo. Ik heb via deze site een paar keer een date gehad en de laatste was het helemaal. De eerste ontmoeting ging zo soepel, het klikte meteen. Ik was nog niet verliefd, maar Gerrit wel. Na de 2e ontmoeting ging er iets door mij heen, de vonk was er ineens. Wij hebben heel veel gepraat, en doen dat nog steeds. Wij kennen elkaar nu 2 weken, en hebben zaterdag een vriendschapsring gekocht. Hij is zo vreselijk lief, en dat komt van 2 kanten. Wat is het fijn om weer verliefd te zijn. En wij hebben er een heel goed gevoel over. Hij is nu bij mij tot Zondag. Als dit geen echte liefde is? Hij is 58 jaar en ik 60 jaar. Dit is toch geweldig. Wij hebben een LAT-relatie maar gaan misschien volgend jaar als het goed gaat samen wonen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik ben erg gelukkig met hem, een lot uit de loterij!
Wil & Gerrit
Ben in contact gekomen met Yvonne en na drie dagen zijn we uit eten gegaan. Ik heb haar de dinsdag erna bezocht. Ik ben verliefd!
Hein & Yvonne
Ja, ik heb een leuke relatie over gehouden aan StedenDating.nl! Het leuke was dat ik het niet zo snel had verwacht. Er zijn van die mannen die vol blijven houden en dan blijkt uiteindelijk ook dat je helemaal voor elkaar bestemd bent. Ja, ik heb er een toffe vent aan over gehouden.
Lucienne & Frans
Ik heb eindelijk iemand gevonden waarbij ik totaal mezelf kan zijn. Wat een geweldig gevoel! Hartstikke bedankt!
Reneé & Elmer
Successverhaal van Mieke & Marcel
Ik laat weten dat ik mijn vriend hebt ontmoet op deze site. Ik had op zijn profiel gekeken en er volgde een heen en weer gemail. Totdat ik schreef dat ik naar een sauna was geweest, een keer. "Wauw, daar hou ik ook wel van", was zijn antwoord. Voor mij een inkoppertje want ik stelde voor om er een keer samen heen te gaan. Hij kwam me thuis ophalen en ik dacht al meteen "WAUW, wat een leuke vent!". Wel heel bijzonder om een date te hebben in een sauna. Maar goed, hij kwam de woensdag erop koffie drinken en de klik was er, en hoe! Inmiddels ben ik ook bij hem thuis geweest en het is geweldig! Ook met zijn zoon is er een klik. Wij zijn onwijs blij met elkaar. Heel cliché, maar waar, het is gewoon goed. Ik heb het nog nooit ervaren maar voor mij was dit toch liefde op het eerste gezicht.
Mieke & Marcel
Mijn succesverhaal. Na 2 dagen op deze site te hebben gestaan heb ik iemand ontmoet waar ik nu alweer 5 maanden een relatie mee heb. En wat is het geval? Hij woont nog vlakbij ook! We houden het rustig want deze relatie is te belangrijk! We houden namelijk van dezelfde dingen, we zijn veel weg, gaan lekker fietsen of steden bezoeken, maar ook heerlijk rustig samen op de bank vinden we belangrijk. Hij is heel zorgzaam, maar niet overdreven zal ik maar zeggen. Achteraf bleek dat ik al 9 jaar dagelijks met mijn hond langs zijn huis ben gelopen! In juni ontmoette ik hem dan daadwerkelijk in het stadspark waar hij woont en waar ik altijd met de hond liep! Dus... bedankt jullie, anders hadden we elkaar niet gevonden.
Getz & Denie
Dankzij stedendating hebben wij elkaar gevonden. Na veel berichtjes naar elkaar te hebben geschreven, kwamen we er achter dat we heel veel gemeen hadden en begonnen de vlinders te fladderen. Na twee weken hebben we afgesproken met elkaar...! Wel vreemd hoor, om elkaar dan in het echt te zien! Maar het klikte gelijk super, tot de volgende ochtend hebben we heel heel gezellig zitten kletsen! Nu zijn we twee maanden verder en nog steeds dol gelukkig met elkaar! Wij zijn echt blij, dat we op de site hebben ingeschreven, anders hadden we elkaar nooit gevonden. Dat deze twee mensen zo gelukkig met elkaar kunnen zijn, hebben we te danken aan stedendating. Bedankt dat jullie bestaan!
Berry en Elles
Hallo allemaal! Ik had het helemaal gehad met datingsites en dacht: "ik ga HEM waarschijnlijk gewoon ergens ontmoeten, niks online". Maar niets is minder waar! Hij stuurde mij een berichtje, maar, zonder foto. Ik vroeg of hij mij een foto wilde sturen (ik stond er tenslotte ook met mijn hele troelie op). Dat deed hij en ik dacht gelijk: "hé, die heeft een mooie karakteristieke kop". We hebben elkaar 2 dagen later ontmoet op neutraal gebied en daarna nog 2 nieuwe afspraken gemaakt. We wisten het allebei zeker: dit was serieus! Het klikte zo geweldig tussen ons. Allebei dezelfde interesses, kids op de eerste plaats, dezelfde humor, allebei een horeca achtergrond, allebei een eigen bedrijf gehad. Het belangrijkste voor mij is dat hij zo ontzettend lief en tegelijk stoer is. Hij is voor mij de man van mijn dromen. We zijn ontzettend verliefd en maken mooie plannen voor de toekomst. Ongelofelijk dat dit pas een maand geleden is gebeurd, juist toen ik er niet meer in geloofde.
Betty & Arwin
Hoi allemaal. Ik ben heel gelukkig met mijn grote liefde die ik hier heb ontmoet. Hij stuurde mij een berichtje dat hij mijn profiel wel leuk vond. Daar bedankte ik hem vervolgens voor. Zo hebben we wat over en weer gemaild en ik vond hem heel aardig en vooral niet te opdringerig. Na een tijdje hebben we ons msn adressen uitgewisseld en zijn we op msn verder gegaan met mailen. Het ging steeds beter voelen we hadden veel gemeen en zijn humor beviel mij wel. Toen dachten we dat het misschien fijn zou zijn om een stapje verder te gaan en hebben toen telefoon nummers uitgewisseld. Je raad het al ..... eerst wat smsen toen belde hij mij op. Wat een geweldige vent. Onze eerste ontmoeting was ook apart maar dat past ook wel bij ons. Vanaf dat moment zijn we bijna onafscheidelijk. We moeten ons bedwingen niet te hard van stapel te lopen want we zijn zo vreselijk gek op elkaar. Ik kan je vertellen; hij is mijn grote liefde en daar ben ik jullie heel dankbaar voor.
Petra & Cees
Ja ik heb inderdaad via deze site een leuke date gehad. Verder klikte het vanaf het begin heel erg leuk tussen ons. Hij is een heel erg lieve en spontane man, verder alles wat ik zocht en meer. Misschien is het nog een beetje te vroeg om te zeggen dat hij de ware is, maar ik hoop het wel. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik hem via deze site heb leren kennen. Bedankt!
Sjaan & Louis
Na een week ingeschreven te staan kreeg ik een leuk spontaan mailtje van een leuke man. Na een tijd heen en weer gemaild te hebben via jullie site vroeg hij of ik wat met hem wou gaan drinken. Op vrijdagavond zat ik op het terras op hem te wachten, ik was enorm zenuwachtig. Vanaf minuut 1 klikte het tussen ons, liefde op het eerste gezicht, sindsdien zijn we onafscheidelijk. Dus ja, ik heb via jullie site de liefde van mijn leven ontmoet! Bedankt!
Jill & Rens
Hallo, dankzij jullie site heb ik een hele leuke date gehad en daar een relatie aan over gehouden. Daar ben ik heel blij mee. Het is mooi dat deze site bestaat. Ik wens jullie veel succes met de site.
Annika & Marije
Hallo, na 2 jaar gescheiden te zijn geweest heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Iedereen riep dat ik een man moest zoeken, eventueel via internet. "Dat nooit", riep ik, "dan wil ik hem liever gewoon tegen het lijf lopen!". Maar goed, na op een zaterdagavond het bezoek te hebben uitgezwaaid en de hele tijd gepraat te hebben hoe het zou zijn om weer een man te hebben, met een paar glaasjes wijn op, ging ik ongeveer om 23:45 achter de laptop zitten en plaatste op Google een zoekopdracht naar datingsites. De grote sites sloeg ik over want daar had ik geen vertrouwen in, dus keek ik verder bij de links. Daar zag ik jullie site staan en had er een goed gevoel bij. Nog nooit gedaan, tikte ik mijn gegevens in en besloot voor 2 weken lid te worden. Ja, en dan kun je uiteindelijk profielen kijken. Een nieuwe ervaring was dat! Ik had eerst het idee dat ik bij deze mensen als het ware in huis keek. Niet echt natuurlijk, maar toch, je kunt toch vrij veel lezen. De foto van Jan viel mij direct op: lief gezicht, betrouwbaarheid en goedheid. Inmiddels hebben we een relatie van 8 weken!
Bernadette & Jan
We zijn in contact gekomen via deze site en hebben kennisgemaakt, 'gedate', romantisch gedineerd, gezeild, fijn wezen stappen, bij elkaar gelogeerd en momenteel vanuit de werksituatie in het buitenland tijdelijk van elkaar gescheiden. We zijn verliefd op elkaar en proberen een toekomstbeeld te vormen. "Time will tell...!"
Griet & Cees
Ik heb via jullie site de ware gevonden. Bedankt! Groetjes Petra
Petra & Bob
Na nog niet lang ingeschreven te zijn op jullie site, kreeg ik al een paar reacties waaronder van Ronald. Hij stuurde een paar leuke berichtjes naar mij en kwam lief en eerlijk over en we hadden dezelfde interesses. We hebben daarna msn uitgewisseld en een paar avonden gekletst en het klikte zeer goed tussen ons. Toen hebben afgesproken om elkaar te zien en we hebben een hele leuke dag gehad. Daarna zijn we elkaar steeds blijven zien, en het gaat zo geweldig in onze relatie dat we in oktober gaan samenwonen. Groetjes Jolanda en Ronald
Jolanda & Ronald
Successverhaal van Agnes & Ronald
Beste medewerkers, ik 42, hij 46 en allebei een lange relatie achter de rug. We waren zeker niet op zoek naar een vaste relatie, maar nieuwe mensen leren kennen was nooit weg! De virtuele klik was er al direct, na onze eerste ontmoeting...BAM!! Liefde op het eerste gezicht. Zoiets speciaals en dat op ons pad! We zijn nu ruim 2 maanden verder en de vlinders fladderen nog steeds hevig in onze buiken. Bedankt! Groeten Agnes & Ronald
Agnes & Ronald
Nadat ik StedenDating bezocht had, en de dames had bekeken, viel mijn keuze toch op Marleen. Dit was een leuke spontane vrouw van mijn leeftijd. We hebben wat heen en weer gechat en hebben toen al snel een afspraak gemaakt. Ik heb haar 's middags bij mij thuis uitgenodigd en had voor haar gekookt. We hebben de hele tijd gepraat, tot laat in de avond. Ze nodigde mij vervolgens uit voor de week erna bij haar thuis. Marleen had echt lekker gekookt. Van het een kwam het ander en we zijn al vaker gaan fietsen en we hebben ons opgegeven voor dansles. Marleen en ik gaan het langzaam met elkaar opbouwen. Het is echt een schat van een vrouw waar je trots op kunt zijn. Ze is heel zorgzaam, en je moet zo'n vrouw in ere houden en goed voor haar zorgen. Dat is ze meer dan waard. Ik kan jullie site dus alleen maar aanbevelen bij andere singles. Het was de moeite meer dan waard. Ik zal het dus ook zeker aan iedereen doorvertellen die nog op zoek is naar een partner. Ik wens jullie heel veel succes voor de toekomst! Met de hartelijke groeten van Piet
Piet & Marleen

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!